MCT LUCASSEN BEMIDDELT TUSSEN SCHIPPER, ZEEREDERIJ EN TERMINAL

Bevrachting containerschepen – MCT Lucassen huurt en verhuurt diverse typen containerschepen. Onze klanten zijn met name binnenlandse containerterminals, zee rederijen, containeroperators en andere logistieke dienstverleners. Schepen worden voor een periode van één reis tot enkele jaren verhuurd, eventueel met of zonder inkoop van brandstof en havengelden.

Aan de andere zijde is onze klant de binnenvaartondernemer die zijn containerschip wenst te verhuren aan of te bevrachten door een betrouwbare, ervaren partner in de binnenvaart.

MCT Lucassen is een belangrijke schakel tussen beide partijen en weet de optimale samenwerking te creëren.

De planning van de schepen op containerniveau kan door MCT Lucassen worden uitgevoerd. We hebben uitgebreide ervaring met het verzorgen van volledig aan- en afvoer van containerstromen voor diverse zee rederijen en enkele containerterminals waaronder die van CTVrede – Steinweg Amsterdam / Zaandam. Daarnaast bevracht MCT Lucassen de twee containerkraanschepen ‘Mercurius’ en ‘Transferium, waarmee mobiele overslag van containers op kades en boord-boord overslag wordt aangeboden.

Voor meer informatie: info@mct-lucassen.nl of 020-6866710.