Ontdek alle mogelijkheden hoe jij succesvol kunt beginnen met ondernemen!

Nu met gratis e-book: ‘Start-Up Binnenvaart; Gids voor startende ondernemers in de binnenvaart’

Starten als ondernemer in de binnenvaart  is een behoorlijke uitdaging. Een uitdaging en tevens een mooie kans. De binnenvaart is een kapitaalintensieve sector. Voor je een schip kan kopen moet je flink wat geld bij elkaar verzameld hebben. Dit kan een behoorlijke drempel zijn, hoe krijg je dit geld bij elkaar? Slechts een enkeling lukt het om bij de start een schip te financieren middels eigen spaargeld, een achtergestelde lening van de verkoper, familie, bevrachter of crowdfunding en weet de rest van het benodigde kapitaal bij een binnenvaartbank te lenen.

Hoe kun je kapitaal opbouwen om voldoende eigen vermogen in te brengen om een schip aan te kopen, als je nog geen eigen onderneming runt?

Hoe kun je ervaring opbouwen als ondernemer, als je geen kans krijgt om een schip te exploiteren of kopen?

Op deze en andere vragen geeft we antwoord. Een duidelijk verhaal over opties en mogelijkheden in de huidige markt. Ben jij op zoek naar een realistisch beeld over de kansen, voordelen maar ook risico’s en nadelen aan ondernemerschap? Meld je vandaag nog aan!

Benieuwd of we je kunnen inspireren om je verder te helpen met jouw bedrijf?

Schrijf je in voor dé blog voor ondernemers in de binnenvaart. Diverse teamleden van Mercurius Shipping Group delen hier onze visie, kennis en ervaringen uit de binnenscheepvaart. De blog wordt enkele keren per maand exclusief gedeeld met abonnees. 

Je abonneert je op onze Blog BinnenvaartOndernemen. Je ontvangt dan ook direct de downloadlink in jouw inbox van het gratis e-book ‘Start Up Binnenvaart; Gids voor startende ondernemers in de binnenvaart’.

e-book-binnenvaart

MELD JE AAN VOOR DE BLOG BINNENVAARTONDERNEMEN

Ontdek alle mogelijkheden hoe jij succesvol kunt starten in de binnenvaart! En download gratis het E-book Start-up Binnenvaart

* verplicht veld
Ja, ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.